E.On-ügyfelek, figyelem: fontos bejelentés érkezett

Az E.On mostantól Google-alapú térképen teszi elérhetővé a tervezett üzemszüneteket Facebook és weboldalán - adta hírül a szolgáltató.
Domokos László, 2018. augusztus 21. kedd, 10:32
Fotó: Napi.hu

A felületen utcaszintű keresésre van lehetőség, illetve egy másik fejlesztésnek köszönhetően a meghibásodás miatti áramszünetekről is kérhető személyre szabott értesítés sms-ben vagy e-mailen. A cél az, hogy az energiavállalat ügyfelei a lehető legegyszerűbben tájékozódhassanak a lakóhelyüket és saját ingatlanjaikat érintő eseményekről - közölte a szolgáltató.

Az E.On folyamatosan karbantartja és fejleszti áram- és gázhálózatát. A munkálatok egy része nem végezhető el feszültségmentesítés nélkül, ezekkel a szolgáltatásmegszakításokkal azonban az érintettek előre számolhatnak, így felkészülhetnek a helyzetre. A tervezett üzemszüneteket megmutató Google-térkép naponta többször frissül, gyorsan ellenőrizhető rajta minden előre jelzett esemény.

Mostantól az E.On honlapján az online ügyintézési lehetőségek között néhány kattintással beállítható, hogy a tulajdonos e-mailes vagy sms-értesítést kapjon az ingatlanját érintő áramszünet kezdetekor és a hiba elhárításakor is. Az új rendszer mellett mind a lakossági, mind a vállalati és önkormányzati ügyfelek továbbra is beállíthatják, hogy egyszeri regisztrációt követően automatikusan kapjanak előzetes e-mailes tájékoztatást az őket érintő tervezett üzemszünetekről is.

Az energiavállalat néhány hete jelentette be, hogy megkezdte új kisfeszültségű üzemirányítási rendszerének éles tesztüzemét, amelytől gyorsabb hibaelhárítást és ügyfélélmény-növekedést várnak.

Fotó forrása: E.On.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

rotaryfun, 2018.08.21 21:46

@kovi1970: károgás helyett tessék végig olvasni a cikket !
"Mostantól az E.On honlapján az online ügyintézési lehetőségek között néhány kattintással beállítható, hogy a tulajdonos e-mailes vagy sms-értesítést kapjon az ingatlanját érintő áramszünet kezdetekor és a hiba elhárításakor is. Az új rendszer mellett mind a lakossági, mind a vállalati és önkormányzati ügyfelek továbbra is beállíthatják, hogy egyszeri regisztrációt követően automatikusan kapjanak előzetes e-mailes tájékoztatást az őket érintő tervezett üzemszünetekről is."
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

kovi1970, 2018.08.21 21:40

Akkor ezzel úgy gondolják, hogy a továbbiakban nem fognak értesíteni az áramszünetről? Vogon módi...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html