Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A mai bejelentés szerint Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át a közeljövőben, míg Vaszily Miklós - aki idén január óta a TV2 médiacsoportot is vezeti - ezt követően kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál.

A beolvadó csatorna 2016. december 1-én került a Mészáros-család tulajdonába, majd tavaly decemberben a KESMA-hoz került. Az alapítvány március közepén jelentette be, hogy összevonja hasonló profillal működő televízióit, így április 1-től az Echo TV beolvad a Hír Televízióba. A lépés nyomán a csatornák Répásy Bálint, a Hír TV vezérigazgatójának irányítása alá kerülnek.

Az Echo TV-hez októberben igazolt Vaszily Miklós január óta a TV2 Média Csoport Zrt. elnöki pozícióját is betölti. A szakember leköszönését követően az elmúlt időszakban jelentősen megnövekedett feladatai miatt kizárólag a TV2 médiacsoport stratégiai irányításáért, eredményes működtetéséért, a fenntartható növekedés feltételeinek megteremtéséért felel - olvasható a közleményben.