Egész járműflottát bérel a Magyar Közút

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által 230 személygépjármű 60 hónapos bérbeadására és flottakezelésére kiírt nyílt közbeszerzést a LeasePlan Hungária Zrt. nyerte. A becsült ellenérték 1 milliárd 720 millió volt, míg a végleges ár 1 milliárd 435 millió forint lett.
Németh Géza, 2017. november 14. kedd, 19:47
Fotó: Napi.hu

Az ajánlatkérő Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Közbeszerzési Értesítőben tette közzé az eredményt, a szerződést október 25-én már meg is kötötte a nyertessel.

A járművek megoszlása a következő: felsővezetői személygépjármű 28, középvezetői személygépjármű 140, "kulcsos" autó 47, míg mikrobusz 15 darab.

A nyertes ajánlattevő főbb feladatai: a gépjárműveknek az ajánlatkérő részére történő bérbeadása 60 hónapos határozott időre, továbbá a kocsik rendelkezésre állásához, javításához, karbantartásához és kezeléséhez kapcsolódó műszaki, pénzügyi és adminisztrációs szolgáltatások ellátása.

A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot tevő a Porsche Lízing és Szolgáltató Kft. volt. A tenderen indult még az  Arval Magyarország Járműparkkezelő Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK