Megújul a Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika

A székesfehérvári székhelyű F-Építő Generál Zrt., valamint a gödöllői DENCO Klimatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. újíthatja fel, illetve bővítheti a Semmelweis Egyetem Városmajori Szív-és Érgyógyászati Klinika műtéti épületét, nettó 2 milliárd 179 millió forintért.
Németh Géza, 2020. augusztus 4. kedd, 16:35
Fotó: Napi.hu

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A Budapest XII. kerületében, a Városmajor utca 68. szám alatti 1551 négyzetméteres műtéti épület felújítása mellett azt ki kell egészíteni egy 57 négyzetméteres toldalékkal is. Az új 10 ágyas perioperatív transzplantációs részleg 611 négyzetméteres lesz.

A nyertesekkel július 23-án kötött szerződést az ajánlatkérő. Indult még a tenderen a Laterex Építő Zrt. és a West Hungária Bau Építőipari Szolgáltató Kft. is.

A Céginfo.hu adatai szerint az F-Építő Generál Zrt. 2005-ben alakult, a jegyzett tőkéje 155 millió forint, a tulajdonosa Bodó Ferenc. A múlt évet 1 milliárd 845 millió forint nettó árbevétel mellett 161 millió forint adózás előtti eredménnyel zárta. A Denco Klimatechnikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. 2000-ben alakult, a jegyzett tőkéje 160 millió forint, a tulajdonosai pedig Jankovich Henrik László és Jankovich Andrea. A múlt évet 1 milliárd 106 millió forint nettó árbevétel mellett 45,5 millió adózás előtti eredménnyel zárta.

HOZZÁSZÓLÁSOK