Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eredményt a Közbeszerzési Értesítőben az ajánlatkérők tették közzé.

Körükben az Állami Egészségügyi Ellátó Központ mellett ott volt még a Szegedi Tudományegyetem, a Debreceni Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem, a Heim Pál Gyermekkórház, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház, továbbá a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház is.

Következzenek a régiók és azok nyertesei (a nem fővárosi cégek székhelyeit a nevük után zárójelben közöljük). A Nyugat-dunántúli régiót a Záév Zrt. (Zalaegerszeg) és a Laterex Építő Zrt. nyerte, 3 milliárd 97 millió forinttal.

A Dél-Dunántúl nyertese a Záév Zrt., a Laterex Építő Zrt., a Metalcom Zrt. és az Aktív Kft. (Hajós). A keretösszeg 3 milliárd 413 millió forint.

Az Észak-alföldi régióban építhetnek a következő cégek: Laterex Építő Zrt., "KE-VÍZ 21" Zrt. (Nyíregyháza),  HARCON Építés Kft. (Nyíregyháza), Debreceni Mélyépítő Holding Kft., Euro Campus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (Eger) valamint a Pesti Építő Zrt. Ezek együttes kerete 3 milliárd 887 millió forint.

A Dél-Alföld három nyertese a Laterex Építő Zrt., a Metalcom Zrt. és az AKTÍV Kft., 4 milliárd 653 millió forinttal.

Észak-Magyarországot a Laterex Építő Zrt., a PESTI Építő Zrt., az Euro Campus Kft. és a Jánosik és Társai Kft. nyerte, a keretösszeg itt 2 milliárd 231 millió forint.

A Közép-dunántúli régió két nyertes cége a Laterex Építő Zrt. és a Pesti Építő Zrt., 2 milliárd 937 millió forinttal.

Végül a Közép-magyarországi régióban a ZÁÉV Építőipari Zrt., a Laterex Építő Zrt. és az Épkar Zrt. építhet egészségügyi létesítményeket 7 milliárd 823 millióért, ez a régió kapta a legtöbb pénzt.

Indultak még a tenderen, de nem nyertek a következő társaságok: Polaris-Nord Kft. (Szigetszentmiklós), Polaris FM Kft. (Szigetszentmiklós), Proszerv Kft. (Békéscsaba), TLT GROUP Kft. (Nyíregyháza) és a Brand 2001 Kft. (Monaj).