Több mint egymilliárdba kerülnek a 2019-es állami megemlékezések

A Hungarofest Nemzeti Rendezvényszervező Nonprofit Kft. nyílt közbeszerzésen keres vállalkozót, az általa lebonyolítandó rendezvényekhez szükséges technikai, logisztikai, biztonsági tervezési és kivitelezési szolgáltatásokra, nettó 1 milliárd 96 millió forint keretösszeggel.
Németh Géza, 2018. július 20. péntek, 16:30
Fotó: MTI Fotó / K. Kiss Gergely

A Közbeszerzési Értesítőben megjelent felhívás 14 konkrét ünnepséget sorol fel, köztük az 1848-1849-es forradalom és szabadságharc évfordulóját, a Felvidékről kitelepítettek emléknapját, a holokauszt magyarországi áldozatainak emléknapját,  az aradi vértanúk emléknapját, továbbá az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapját. A listán szerepel még további 7 ünnepi megemlékezés és 2 rendezvénysorozat is.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben a saját tőkéje nem volt kisebb a jegyzett tőkéjénél, viszont ha fiatalabb a cég, akkor a saját tőkéje legalább 650 millió forint legyen. Az ajánlattevőnek az elmúlt három évből fel kell mutatnia - egyebek mellett - legalább egy, minimálisan 50 ezer főt meghaladó szabadtéri rendezvény kivitelezését.

A szándéknyilatkozatok benyújtási határideje július 24. Az értékelésnél az ár 80, míg a minőség 20 súlyszámmal szerepel.

HOZZÁSZÓLÁSOK