Együttműködik a VOSZ és a NAV

Együttműködési megállapodást kötöttek a NAV közép-magyarországi adó- és vámszervei a VOSZ közép-magyarországi és budapesti szervezetével. A február 21-én aláírt megállapodásban az a közös szándék fogalmazódik meg, hogy a budapesti és Pest megyei vállalkozások, valamint az adóhatóság partnerként tekintsenek egymásra - közölték pénteken az érintettek.
MTI, 2013. február 22. péntek, 14:22
Fotó: Napi.hu

A közlemény ismerteti: a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Közép-magyarországi Regionális Adó Főigazgatósága, valamint Közép-magyarországi Regionális Vám- és Pénzügyőri Főigazgatósága, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Közép-magyarországi Regionális Szervezete, továbbá a VOSZ Kereskedők, Vállalkozók Budapesti Szervezete az együttműködés keretében közösen törekednek arra, hogy a főváros és Pest megye területéhez tartozó mikro, kis- és középvállalkozások jogkövető magatartása erősödjön.

Ennek megvalósulása érdekében a NAV regionális szervei minden rendelkezésükre álló eszközzel segítik a vállalkozások tájékoztatását és az adózással, vámügyi igazgatással kapcsolatos szabályok megismerését. A VOSZ pedig szervezett előadások, szakmai programok és egyéb kommunikációs eszközök segítségével biztosítja, hogy az önkéntes jogkövetéshez szükséges adózási, vámügyi információk eljussanak tagjaihoz.

Az együttműködési megállapodás nem titkolt célja az is, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vállalkozásbarát gondolkodásmódja és gyakorlata, valamint erre irányuló törekvése az adózók minél szélesebb körében tudatosodjon - tartalmazza a közlemény.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

szkiita, 2013.02.22 14:46

22 éves késés...,a Balkánból Európába ...,kicsit későn,nem??
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html