Elbocsátások lesznek a TV2-nél

Átláthatóbb, hatékonyabb működést céloz meg a TV2, ezért meg akarja szüntetni a párhuzamosságokat - egyelőre ennyi ismert a televízió most elkészült stratégiájáról. A részleteket az új vezérigazgató, Várdy Zoltán a következő hetekben kívánja megosztani a TV2-csoport munkatársaival - tájékoztatta lapunkat a televízió.
NAPI Online, 2007. szeptember 26. szerda, 09:17
Fotó:

A NAPI Gazdaság cikke.

Talán épp ezekből az információkból jutott az Index.hu arra a következtetésre, hogy az átszervezés áldozata lesz a TV2 legfőbb beszállítójának tekinthető Interaktív Kft. is, és ezt a televízió tízéves évfordulójára rendezett ünnepségen jelentenék be. Az internetes újság szerint az Interaktívot két részletben építenék le (egyszerre ötven-ötven főt), a cég "csak egy szerkesztőségként" működne, a gyártást a csatorna házon belül oldaná meg.
A TV2 viszont arról adott tájékoztatást, hogy az átszervezések nem érintik a TV2 és fő beszállítójának viszonyát. A ma már 100 százalékban a ProSiebenSat.1 (a TV2 közvetett tulajdonosa) kezében levő Interaktív Kft. a jövőben is önálló gyártó cégként működik majd. Azt a televízió is elismeri, hogy lesznek elbocsátások, de az Index-cikkben foglaltaknál jóval csekélyebb mértékben.

HOZZÁSZÓLÁSOK