Eldőlt Demcsák Zsuzsa sorsa - megszólalt az ATV is

Demcsák Zsuzsa a Facebookon jelentette be távozását az ATV-től. A műsorvezető posztja szerint kóros fáradtságra hivatkozva ő maga kérte a szerződése felbontását - értesült a hvg.hu.
K. Kiss Gergely, 2017. szeptember 20. szerda, 12:38
Fotó: Napi.hu

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa posztja szerint jó hangulatú beszélgetésen dőlt el a sorsa az ATV-nél, amely végén - kóros fáradtságra hivatkozva - maga kérte szerződése felbontását Németh Szilárd vezérigazgatótól - írja a portál.

Az ATV az után indított belső vizsgálatot a nemrég leigazolt műsorvezetőjük ügyében, hogy Demcsák a pénteki reggeli műsorban dekoncentráltnak tűnt, és meglehetősen furcsán beszélgetett az MSZP-s Szanyi Tiborral.

Demcsák Zsuzsa egy keddi Facebook-posztban elismerte, hogy hibázott, illetve kialvatlan volt. Ugyanakkor szerinte sok valótlanság jelent meg az esettel kapcsolatban.

Megszólalt az ATV is
A mai nappal közös megegyezéssel távozott az ATV-től Demcsák Zsuzsa, aki az ATV Start és az Egyenes Beszéd műsorokat vezette a csatornánál - közölte a tévécsatorna. Demcsák Zsuzsa kérte az ATV vezérigazgatóját, Németh Szilárdot, hogy szüntessék meg a szerződését. Az Egyenes Beszéd műsorvezetője, hétfőtől csütörtökig Rónai Egon lesz, péntekenként Krug Emíliát láthatják a nézők - írták a közleményben.

A kép forrása: ATV

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2017.09.20 15:09

NEm könnyü feladat Kálmán Olga után valakit találni, a kereső személy csunyán megbukott.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html