Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A tricikliket december első heteiben a csomaglogisztikai piac legnehezebb időszakában tesztelik. A posta az új típusú járműveket elsősorban Budapesten a nemzetközi küldemények kézbesítésében használja, vidéken pedig a levél- és csomagkézbesítés összevonhatóságát tesztelik az eszközzel. A tricikli óránként maximum 45 kilométeres sebességgel képes haladni, hatótávolsága nagyjából 80 kilométer.

A belföldi online vásárlás december első két hetében a legaktívabb, a posta előrejelzései szerint december 10-én kezdődik a szezon legerősebb hete, amikor naponta 100 ezres nagyságrendben érkeznek csomagok és árutartalmú küldemények a Magyar Posta logisztikai üzemeibe - írta az MTI.

A Magyar Posta a karácsonyi csúcsforgalom miatt arra kérte az ügyfeleket, hogy belföldre szánt csomagjaikat legkésőbb december 19-ig adják fel, hogy az biztonsággal megérkezzen a címzetthez. Amennyiben online vásárolnak, figyeljék a webáruházak szállítási idejét, ugyanis a legtöbb webshop kiírja a honlapján, meddig érdemes rendelni, hogy az ünnep előtt odaérjen a termék.