Elherdálják a Quaestor-vagyont?

Attól tartunk, hogy elkótyavetyélik a legértékesebb Quaestor-vagyont, a Dunacity Budapest Ingatlanfejlesztő Kft. tulajdonában lévő Duna-parti földterületet, pedig becslésünk szerint a befolyó összegből kártalanítani lehetne az egykori befektetőket - mondta Kálmán-Pikó István, a Quaestor-károsultak képviselője a Magyar Nemzetnek.
Napi.hu, 2016. december 30. péntek, 08:07
Fotó: Napi.hu

Véleménye szerint a terület sokkal értékesebb, mint az a 28 milliárd forint, amennyiért a végelszámoló, a Patik, Varga és Társaik Gazdasági Tanácsadó Zrt. meghirdette. A képviselő arra is fölhívta a figyelmet, hogy a terület még a Budapest külvárosaiban elérhető, négyzetméterenként százezer forintos vételárnál is többet ér - írta a lap.

Figyelembe véve, hogy a Duna túlpartján, a Kopaszi-gáton a Garancsi István által tervezett BudaPart beruházás értéke több százmilliárd forint, akkor bátran kijelenthetjük, hogy a Ráckevei-Duna - Kvassay Jenő út - Soroksári út által körbezárt terület ha nem is ennyit, de ennél nem sokkal kevesebbet ér - érvelt Kálmán-Pikó. Ráadásul ezen a területen épülhet fel a magyar olimpiai falu, illetve több olimpiai létesítmény 2024-re, ha Budapest elnyeri a világverseny rendezésének jogát. Emiatt is érthetetlen, miért nem zárolták a vagyonrészt. Így előfordulhat, hogy jelentősen kevesebbért adják el, mint amennyit kaphatnának érte, vagyis a kárt szenvedetteknek kevés esélyük marad a teljes kártalanításra - mondta Kálmán-Pikó István.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

matura, 2016.12.30 10:26

Nem herdálják, csak az uj nemesség, akik szíve és agya orbán által szorosan meghatározott irányban müködik és erről a gondolat kubatov rendőrségnek is tudomása van, jogos meggazdagodására használják fel, kiemelve őket a hazaárulók tengeréből, akik a levegőt se érdemlik (helyzetük rosszabb, mint a határontuliaknak , akik csak elnyomottak, de nem jogfosztottak)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html