Elköltözött a Michelin budapesti kereskedelmi egysége

A Michelin Hungária Kft. budapesti kereskedelmi egysége új helyre költözött.
Napi.hu, 2015. szeptember 30. szerda, 11:58
Fotó: Reuters

Az épület a XIII. kerület központi részén, a Váci út és a Dagály utca kereszteződésében található - adta hírül a társaság.

A Michelin Hungária nyíregyházi szupersport abroncsokat gyártó telephelyének bővítését idén márciusban jelentette be a vállalat. Vácon logisztikai központ, Tuzséron pedig gumiipari alapanyag ellátó egység működik. Az új, budapesti irodában a személy, teher és mezőgazdasági abroncsok kereskedelmével foglalkozó egység költözik, valamint innen történik a belépő szintű személyabroncsok világszintű koordinációja is.

A Michelin nyíregyházi telephelyét jellemző növekvő kapacitás és stabil működés, valamint a 2014-ben valamennyi egységünk által elért meggyőző eredmény jól szemlélteti a vállalat folyamatos megújulását és stabil jelenlétét Magyarországon, a Michelin közép- és dél-európai régiójának egyik legfontosabb piacán  - mondta Eric Faidy, a Michelin közép- és dél-európai régióigazgatója.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Bulemia, 2015.09.30 12:01

Mi lesz a Kerepesi úttal?

Lakópark?

Eladják ( eladták )?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html