Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A 4G-t az EU-ban Európa legnagyobb 4G partnerhálózatán vehetik igénybe a Vodafone szerint az előfizetők. Az ügyfelek akár a lakossági és üzleti Red EU, vagy az április elsejével bevezetett Red EU+, vagy Go EU és Go+ EU csomagokkal a hazai feltételekkel megegyezően, a hazai percdíjakkal és a hazai adatforgalmi kerettel használhatják a mobiljaikat az EU valamint Norvégia, Izland, Liechtenstein, Svájc és Törökország területén.

A Vodafone Világ Napijegye hamarosan már 64 országban használható, az EU-n kívülre, akár Amerikába, Ázsiába, Afrikába látogatók számára is rendelkezésre áll - közölte a vállalat, amely kiemeli: ezzel a Vodafone ügyfelek napi 2-3 ezer forintért használhatják a hazai feltételekkel megegyezően a telefonjaikat.

A közlemény emlékeztet: a Red EU csomagok 2015. áprilisi bejelentésével a Vodafone volt az első, aki bevezette azt a megoldást, amellyel ügyfelei az EU területén a hazai feltételekkel használhatják mobileszközeiket.

A Red EU ügyfelek a roaming korlátok lebontásának köszönhetően az EU és a további öt érintett ország területén 2015 áprilisától 2016 áprilisáig közel 150 millió megabájt adatot forgalmaztak, 75 millió percet beszéltek és ezzel az EU által szabályozott tarifákhoz képest több, mint 14 milliárd forintot spórolhattak meg - olvasható a vállalat közleményében. Ez év április elsejétől pedig már az új GO EU és GO+ EU csomagok előfizetői is roaming díjak nélkül indíthatnak és fogadhatnak hívásokat, küldhetnek sms üzeneteket és a hazai adatkeretüket használhatják az EU területén.

A mobilszolgáltató megjegyzi: a magyarországi szolgáltatók közül jelenleg egyedül a Vodafone biztosít 4G szolgáltatást olyan kiemelt utazási célországokban, mint Mexikó, Törökország, India, Jordánia, Peru vagy Brazília.