Lefújták a Kerepesi úti Sportpark tenderét

A jövő évi Maccabi Játékok színhelye lesz a Kerepesi úti Sportpark, de a fejlesztésére megjelent nyílt közbeszerzés - miután egy ajánlat sem érkezett - eredménytelen lett. Ezt az ajánlatkérő Nemzeti Sportközpontok tette közzé a Közbeszerzési Értesítőben.
Németh Géza, 2018. augusztus 28. kedd, 06:40
Fotó: Napi.hu / Szabó Dániel

A tájékoztató kiemeli, hogy a Kerepesi úti Sportpark a 2019. évben Budapesten megrendezésre kerülő Maccabi Játékok  központi helyszíne lesz, majd az eseményt követő utóhasznosítás révén egyszerre szolgálja több sportág edzés- és verseny lehetőségeit, továbbá különféle sportágak utánpótlás-nevelését.

A tervezett épületek között szerepel egy 3460 négyzetméteres sportszállás, gyakorlóterem és iroda, egy 14 843 négyzetméteres multifunkcionális csarnok, egy 10 395 négyzetméteres sportcsarnok, továbbá gazdasági épület, kültéri szabadtéri pályák és - szintén a kültéren - egy úszómedence is.

A közlemény mindössze a közbeszerzési törvénynek arra a passzusára utal, amely szerint eredménytelen az eljárás, ha senki nem adott be ajánlatot.

A Napi.hu tavaly májusban közölte a hírt, hogy a Kerepesi úti Sportpark tervezésére kiírt pályázatot a B3 Építész Stúdió Kft., az RB-Stúdió Bt., valamint a Sagra Építész Kft. nyerte, a pályadíjak összege 14 millió 960 ezer forint volt.

Képünk illusztráció. Forrása: Napi.hu/Szabó Dániel.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

ptiszaii, 2018.08.28 10:27

Épülnek az üres sportlétesítmények.
Fideszesek!
Legalább ezt képesek vagytok fekfogni?
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

rotaryfun, 2018.08.28 09:23

és erre hivatkozva máris lehet valamelyik NER lovagot sokszoros túlárazással megbízni. A birkanyáj pedig még béégetni is fog hozzá :)
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html