Erre készüljön húsvét előtt a Tesco-üzletekben!

Több mint 1000 tonna füstöltáruval, 135 féle figurás édességgel és 28 féle kalácstésztából készült termékkel készül a Tesco a húsvéti forgalomnövekedésre, amely várhatóan az ünnep előtti napokban lesz a legintenzívebb. A boltok nyitva tartása üzlettípustól függően eltérő lehet.
K. Kiss Gergely, 2017. április 12. szerda, 16:06
Fotó: Reuters

A Tesco idén is széles füstöltáru-választékkal készül az ünnepre: sonkák közül a kötözött lapockasonkák a legkeresettebbek, de évről-évre nő a parasztsonkák és a füstölt hátsó csülök népszerűsége is. Az utóbbi években egyre erősödik a füstölt kolbászok iránti kereslet, ezért az üzletlánc új, csak a húsvéti szezon alatt kapható kolbászokkal bővítette kínálatát - olvasható a cég közleményében.

A Tesco áruházak rövidebb ideig tartanak nyitva a nagypénteket megelőző csütörtökön, valamint nagyszombaton is. Azok a hipermarketek, amelyek hétköznapokon és hétvégén 0-24 óra között tartanak nyitva, április 13-án és április 15-én 22 órakor bezárnak, míg azoknál az áruházaknál, amelyek o5-23 óra közötti nyitva tartással működnek, nem lesz változás. Nagypénteken, húsvét vasárnap és húsvét hétfőn minden hazai Tesco zárva tart, míg április 18-án reggel 05 illetve 06 órától várják az áruházak a vásárlókat. Az üzletek aktuális nyitva tartása itt érhető el.

A Tescók polcain 135-féle figurás édesség várja a vásárlókat, a tízféle sajátmárkás édességből pedig várhatóan több mint 200 ezer darabot értékesít majd az áruházlánc. A húsvét egyik legnépszerűbb péksüteménye a kalács, ebből 16-féle saját gyártású, míg 12-féle előre csomagolt verzió érhető el idén az áruházakban. Akik a locsolkodáshoz szükséges kiegészítőket is az áruházban szeretnék megvásárolni, azok összesen 180-féle különböző parfüm és kölni közül választhatnak.

HOZZÁSZÓLÁSOK