Erzsébet-utalvány: váratlan utasítást kapott a Posta

Néhány hét szükséges ahhoz, hogy a posta kiküldje a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványokat az érintetteknek - jelentette be Novák Katalin. A 24.hu értesülése szerint azonban utasították a postásokat: március végéig ki kell vinni az utalványokat a nyugdíjasoknak.
K. Kiss Gergely, 2018. március 9. péntek, 16:39
Fotó: Napi.hu

A család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az M1 csütörtöki műsorában úgy nyilatkozott, bízik abban, hogy április közepéig mindenki megkapja a juttatást. A portál szerint szó sincs azonban arról, hogy a nyugdíjasok az április 8-i választás után kapnák kézhez az utalványokat.

A 24.hu szerint a Magyar Posta egységeit körüzenetben értesítették arról, szoros határideje van a 10 ezer forint értékű Erzsébet-utalványt tartalmazó küldemények kézbesítésének.

A kézbesítést ütemezetten, március 29-ig kell végrehajtani - áll a levélben, amiből az is kiderül, hogy azok a posták, amelyek március 23-a után kapják meg a borítékokat, külön tájékoztatást kapnak majd.

Hétfőn még csak terv volt, mára tény lett: a megugró téli költségekre hivatkozva kapnak harmadik alkalommal utalványt a nyugdíjasok.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

AgiHugi, 2018.03.14 14:44

@tarosPifta: Ez nem igaz. A nyugdijasok Karacsonyra is kaptak, gondolom ez most a Husveti kiegeszites. Annyi penz nincs, hogy mervadoan felemeljek a nyugdijakat, de ez akkor is hatalmas segitseg a nyugdijasoknak. En egyaltalan nem sajnalom toluk, de ahogy latom te igen! Ha megeled, egyszer te is leszel nyugdijas, persze ha dolgoztal az eleted folyaman. Arrol se eledkezz meg, hogy ezek az idos emberek, akik mar nyugdijasok, meg nem tudtak takarekoskodni oreg napjaikra. Mi, en is mar csinaltam beekteteseket, hogy oreg koromban ne kelljen nelkuloznom es megmaradjon jelenlegi eletszinvonalam, vagy kozel ez. Lemondasokkal ossze kell ggyujteni akkora toket, hogy be tudd fektetni kis kockazatu befektetesekbe. A lekotott penzre nincs kamat, de ezeken a befektetesekben a kamat jo.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

tarosPifta, 2018.03.10 09:16

Ezerrel fut a választási nyugger seggnyalás.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html