Végre elkészülhet az esztergomi szálloda

A szerkezetkész esztergomi Mária Valéria Hotel befejezésének a tervezésére és kivitelezésére keres vállalkozót a Solva Property Ingatlanfejlesztő és Hasznosító Kft. A nyílt tenderfelhívás az uniós közbeszerzési közlönyben jelent meg.
Németh Géza, 2019. április 25. csütörtök, 13:31
Fotó: Napi.hu

A szálloda még 2008-ban kapott építési engedélyt. A szerkezetkész állapotú épületben a tartófalak, födémek, lépcsők már elkészültek. A szakipari munkák, a homlokzat kialakítása, a gépészeti és elektromos szerelések, a szigetelési munkák, a burkolás, továbbá a belsőépítészeti munkák vannak még hátra - áll a kiírásban.

A hotel négy csillagos lesz, 149 szobával és 476 autót befogadó parkolóval. Lesz konferenciaterem tárgyalókkal, játékterem a gyerekeknek, továbbá egy 600 adagos konyha. A negyedik szinten fitness-wellness részleg működik majd.

Ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben legfeljebb egy év eredménye volt csak negatív. Ugyanebben az időszakban a nettó árbevételnek el kell érnie a 6 milliárd forintot, és ebből a magasépítési tevezésnek/kivitelezésnek legalább 4,5 milliárdot kell kitennie.

Az ajánlatok beadási határideje június 3. Az értékelésnél 70 súlyszámmal szerepel az ár és 30 súlyszámmal a minőség.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK