Ez lehetett a tavalyi év egyik legfontosabb ingatlanpiaci ügylete

2014. december 29-én a STRABAG Property and Facility Services Zrt. és a Magyar Telekom Nyrt. 3+1 éves stratégiai fontosságú vállalkozási szerződést írt alá, amely - úgy volumenét, mind komplexitását és piaci fontosságát tekintve - kétség kívül a tavalyi év egyik legjelentősebb ingatlanpiaci ügylete. Ilyen összetett ingatlan-szolgáltatási megbízás egyedülálló a hazai piacon.
Napi.hu, 2015. február 9. hétfő, 11:09
Fotó: Reuters

Az ország egész területére szóló szerződés keretében a következő 3+1 évben a STRABAG Property and Facility Services Zrt. több ezer ingatlan ingatlangazdálkodási tevékenységét látja el. A szolgáltatások köre magában foglal vagyongazdálkodási, üzemeltetési és beruházás-lebonyolítási feladatokat a Magyar Telekom Nyrt. részére. A két cég stratégiai partnersége több mint 15 évre tekint vissza.

A STRABAG Property and Facility Services Zrt. a német STRABAG Property and Facility Services GmbH és a magyar WING Zrt. közös vállalata. Ezzel a szerződéssel a cég tovább erősítette piacvezető pozícióját.

A tranzakció jelentőségét tovább növeli, hogy az STRABAG PFS Zrt. munkatársai és alvállalkozói körében közel 1000 ember számára biztosít munkát az elkövetkező években.

HOZZÁSZÓLÁSOK