Februártól minden megváltozik Schobert Norbertéknél

Norbi neve február elejétől eltűnik az Update márkanév elől, és a jövőben a fitneszguru a háttérből irányítja milliárdos cégbirodalmát - értesült a Bors bulvárlap.
Domokos Erika, 2018. január 6. szombat, 17:04
Fotó: MTI Fotó

Februártól új időszámítás kezdődik Schobert Norberték életében, megújul ugyanis az Update márka - olvasható a napilapban.

"Egy éve már közösen dolgozunk Geszti Péterrel, és február 1-jétől teljesen megújul az egész Update márka. Rengeteg munkák volt ebben, és minden szempontból nagy változás lesz, hiszen a termékek csomagolása, a márka arculata és a neve is megváltozik. A Norbi név eltűnik majd és csak Update marad" - nyilatkozta Schobert Norbert a lapnak.

A változást internetes és televíziós kampány kíséri.

Annak idején, amikor 15 éve kitaláltam az egészet, akkor még szükség volt hozzá a nevemre, hogy tudjam futtatni. Azóta az Update már önállóan, nélkülem is megél és már nem is akarok ennyit szerepelni, szeretnék egy kicsit a háttérbe húzódni

- mondta az életmódtanácsadó.

(Ezt olvasta már? - Schobert Norbert elbukta a félmilliárdos pert.)

A kép forrása: MTI Fotó/Balogh Zoltán.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Igazmondo1, 2018.01.07 09:42

@RealMan: Nem a magyarok naivak ennyire, hanem csak az a párezer követő. Én ezt nem is naivitásnak nevezném, de félek, hogy kimoderálnák a véleményemet, ha ideírnám.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

RealMan, 2018.01.07 09:21

Itt Németországban senki nem enné meg az exrendőr kajáját.. Ez minden idők legnagyobb átverése az egészség oltárán. Hihetetlen naivak a magyarok.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html