Félmilliárdért újít a Spar Budapesten

Mintegy félmilliárd forintból újul meg két fővárosi Spar szupermarket.
Dzindzisz Sztefan, 2017. július 6. csütörtök, 10:14
Fotó: Napi.hu

"Az idei év első felében országszerte már nyolc üzletben hajtottunk végre komoly fejlesztéseket, idén összesen 23 milliárd forintunk fordítunk beruházásokra. Most újabb két üzletünk újult meg kívül-belül. Mindkettő Budapest fogalmas pontján, lakóházaktól és munkahelyektől sűrű kerületben található. A két beruházás összesen 511 millió forintba került. A két üzlet összesen 36 dolgozónak biztosít modern munkakörnyezetet és kínál hosszú távon megélhetést számukra", ismertette Maczelka Márk kommunikációs vezető.

A Spar legújabb koncepciója szerint, 399 millió forintból újult meg a IV. kerületben, a Rózsa utca 18. szám alatti szupermarket. Az épület főhomlokzatán új függöny-falszerkezetet alakítottak ki a szakemberek és új előtetőt húztak fölé. A 851 négyzetméteres eladótér teljes egészében megújult, új bútorokkal és hűtőbútorokkal, kasszákkal és állványokkal rendezték be. Újdonságként friss, helyben sütött termékeket kínáló pékséget alakítottak ki az üzletben. A bejáratnál mozgásérzékelős automata kapu engedi be a vásárlókat az eddigi forgókereszt helyett. A bejárat után alacsony bútoros - ezáltal könnyen áttekinthető - zöldség-gyümölcs, valamint pékáru részlegen át juthatnak el a vevők az új arculatot kapott csemegepultig. Az épület hűtéstechnikai és gépészeti berendezései energetikailag is hatékonyabbak lettek, és a LED világítású ajtózott hűtők is sokkal kevesebb fogyasztanak. (Orbán elismerte, hogy a Spar az egyik legnagyobb magyar termékeket forgalmazó lánc.)

A főváros XIII. kerületében, a Váci út 138/a szám alatti Spar üzletére 112 millió forintot költött a vállalat. A forgalmas közlekedési csomópont közelében található üzlethelység kedvelt a környékbeli irodákban és hivatalokban dolgozók körében is, a vállalat ezért a magasabb szintű szolgáltatások érdekében döntött a fejlesztés mellett. A beruházás során megújult a 168 négyzetméteres eladótér, a berendezései nagy részét újra cserélték. Mindezek mellett új állványrendszert, polcozást, kasszákat szereltek be és a hűtőbútorok nagy részét is kicserélték.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

csakazigazat, 2017.07.06 13:59

De bezzeg a Kispesten az Europark -ban lévő -- most már Shopmark -- brrrrr,fújjjjjjj -- basszák felújítani,büdös-fülledt levegő nélküli az áruház és a nagy tömeg miatt állandóan hosszú a sor,főleg a Pénztáraknál,kevés a dolgozó,rossz a vezetőség ,nagy gondok lehetnek ott az állandó létszámhiány miatt ! De bezzeg a XX. kerület Pesterzsébetit azt feltudták újítani,miközben a forgalmuk sokkal kevesebb mint a Kispesti Europark -é ,na és a kerület meg maga a szörnyűség....!!! Szégyen - gyalázat a Kispesti Interspar !!! Régóta felkellet volna már újítani és korszerűsíteni !!!
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html