Felújított üzleteket nyit meg a Spar

Összesen közel 3 milliárd forintból modernizálta a tatabányai Interspar áruházat és a bicskei szupermarketet a Spar Magyarország. A 17 éve megnyitott, most bővülő szolgáltatásokkal újranyitó tatabányai hipermarketet holnaptól vehetik birtokukba a vásárlók. Ugyanezen a napon nyitja meg kapuit a megújult bicskei szupermarket is.
K. Kiss Gergely, 2017. november 29. szerda, 16:52
Fotó: Napi.hu

"Az életszínvonal emelkedésével egy új piaci verseny vette kezdetét a hazai kiskereskedelemben. Azt, hogy 10 év múlva ki tölt be vezető szerepet a piacon, a jelenlegi üzletbővítések és a felújítások döntik majd el. A vevők sokkal igényesebb fogyasztóvá váltak, ezért a Spar stratégiája az, hogy új áruházak nyitása mellett a viszonylag régen megnyitott áruházait is folyamatosan modernizálja.

Bennük sokkal letisztultabb belső dizájnt, elrendezést valósít meg, hogy a fizetőképes vásárlói réteget maga mellett tudhassa", hangsúlyozta Maczelka Márk, a SPAR kommunikációs vezetője.

Az 5 hónap alatt megvalósult, 2,5 milliárd forintos tatabányai fejlesztés során több mint 5.000 négyzetméteren - 1.360 négyzetméter shopterületen és 3.950 négyzetméter eladótérben - válogathatnak a vásárlók a hipermarket több mint 20 ezer terméke között.

A Bicske belvárosában, a Kossuth téren található Spar szupermarketre közel 390 millió forintot fordított a cég. A kisvárosias jelleg megőrzése mellett az üzlet modern külsőt kapott: a két hónapig tartó beruházás után a szintén november 30-án nyitó áruház megújult, tágasabb eladótérrel, új bútorzattal, új pénztárgépekkel várja a vásárlókat.

 

HOZZÁSZÓLÁSOK