Figyelmeztetést adott ki a Tigáz

Újabb ”trükkös szakemberek” jelentek meg a TIGÁZ-DSO Kft. ellátási területén, akik ezúttal a Heves megyei Rózsaszentmártonban próbáltak készülék korszerűsítés címén pénzt beszedni. A csalók a társaság megbízottainak adva ki magukat igyekeznek megkárosítani az ügyfeleket.
Papp Zsolt, 2017. július 5. szerda, 16:15
Fotó: Napi.hu

Tovább folytatják a magukat Tigáz szakembereknek kiadó személyek a lakosság megtévesztését - közölte a gázszolgáltató. A Tigázra hivatkozva ezúttal Heves megyében igyekeznek rávenni a gyanútlan fogyasztókat, hogy készülékük korszerűsítésére kötött szerződéssel csaljanak ki belőlük pénzt. A cég szerint sokan már több tízezer forintot adtak át nekik.

A Tigáz-Dso Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen. A társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére., a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

A cég megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, Tigáz arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízó levelet állít ki a Társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.

HOZZÁSZÓLÁSOK