Figyelmeztetést adott ki a Tigáz - ügyfeleket vernek át a nevükben

Ismét megjelentek a ”trükkös szakemberek”, akik idén már nem az első alkalommal próbálkoznak a Tigáz-Dso Kft. ellátási területén, a társaság megbízottainak kiadni magukat. Ezúttal gázkonvektorok EU szabvány szerinti vezetékcseréjét ajánlják túlárazottan, elsősorban idősebb lakossági felhasználók részére, melyre előleget vesznek fel tőlük.
Szepesi Anita, 2017. szeptember 5. kedd, 12:07
Fotó: Napi.hu

A Tigáz-Dso Kft. felhívja ügyfelei figyelmét, hogy ők nem bíztak meg senkit azzal, hogy ilyen tevékenységet végezzen. A társaság munkatársai, valamint megbízott külső vállalkozói semmilyen körülmények között nem jogosultak készpénz átvételére. A társaság a be- és kifizetéseket kizárólag folyószámláról történő utalással vagy postai úton kiküldött csekken bonyolítja le.

Arra kérik az ügyfeleiket, hogy csak olyan személyeknek nyissanak ajtót, és csak azokat engedjék eljárni, akiknek személyazonosságáról, valamint szándékairól meggyőződtek. A Tigáz megbízásából dolgozó munkavállalók minden esetben arcképes, Tigáz arculati elemeket tartalmazó igazoló okmányokkal (igazolvány, megbízólevél) rendelkeznek, a megbízott vállalkozók részére pedig megbízó levelet állít ki a társaság. Az ügyfelek felkeresésekor az az első lépés, hogy e dokumentumokkal igazolják magukat.

Mikor jelenhet meg otthonunkban a Tigáz munkatársa?
• Műszaki átvétel
• Mérő és házi nyomásszabályozó felszerelés
• Hitelesítési mérő- és házi nyomásszabályozó csere
• Fogyasztási hely kikapcsolás, visszakapcsolás
• Mérőhely ellenőrzés
• Mérőhely leolvasás
• Hibaelhárítás

A társaság kéri ügyfeleit, hogy kellő körültekintéssel járjanak el, és ne hagyják magukat megtéveszteni. Abban az esetben, ha a munkát végző személy nem igazolja magát a fentieknek megfelelően, ne engedjék be a felhasználási helyre. Amennyiben visszaéléseket tapasztalnak, a társaság azt kéri, hogy forduljanak a területileg illetékes rendőri szervekhez, valamint jelezzék az Ügyfélszolgálaton a következő telefonszámon: 06 (80) 180-380.

HOZZÁSZÓLÁSOK