Az akadémia a tervek szerint átfogó képet ad a digitális pénzügyek világáról. Négy héten keresztül, heti egy alkalommal Magyarország legelismertebb szakértői vitatják meg, hogyan alakulnak át a lakosság és a vállalatok pénzügyei a digitális korszakban. Olyan témák szerepelnek a napirenden, mint a digitális bankolás fejlődése, lehetséges kifutási pályái, illetve a legjobb digitális gyakorlatok a hitelezés, a vagyonmenedzsment, a pénzforgalmi szolgáltatások terén.

Azok, akiknek már van bemutatható digitális pénzügyi megoldása vagy megközelítése, amelyek továbbfejlesztéséhez, megvalósításához vagy piaci bevezetéséhez banki partnerre lenne szüksége, az akadémia elvégzését követően jelentkezhetnek Magyarország első FinTech versenyére - mondta Hetényi Márk, az MKB Bank retail és digitális vezérigazgató-helyettese.

Mától 2016. október 25-ig várja az MKB Bank mindazok jelentkezését, akik rendelkeznek valamilyen új digitális megoldással, illetve azokét, akik érdeklődnek a téma iránt, és szeretnék annak részleteit is megismerni.

A FinTech versenyre a FinTech akadémia zárásától kezdve 2016. december 1-ig lehet jelentkezni.

További részletek itt.olvashatók