Sokat szemeteltek a szilveszterezők Budapesten

Az FKF Nonprofit Zrt. dolgozói 100 köbméter hulladékot takarítottak össze a budapesti rendezvények helyszínein - közölte a társaság.
Domokos Erika, 2019. január 1. kedd, 18:58
Fotó: Pixabay - A kép illusztráció.

A Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. (FKF) dolgozói az óév búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein, többek között a Vörösmarty téren, továbbá a Kis- és Nagykörúton, valamint a Boráros téri, a Ferenc körúti, a Blaha Lujza téri, a Nyugati téri, a Kálvin téri, az Astoria, a Deák téri aluljárókban és környezetükben január elsején reggel 6 órakor kezdték meg kézi és gépi erővel a takarítást, amelyet a kora délutáni órákra fejeztek be - írta a társaság közleményében.

Az FKF takarító és szállító célgépekkel, valamint kézi útgondozókkal végezte a feladatokat, kiemelten a szabadtéri rendezvények helyszínein és az odavezető útvonalakon. A helyszínekről, a belvárosi utcákról, terekről 100 köbméter hulladékot gyűjtöttek össze és szállítottak el.

A hulladékszállító autók a keddi program szerint vonultak ki a kommunális, illetve a szelektíven gyűjtött anyagok elszállítására - írták a közleményben.

HOZZÁSZÓLÁSOK