A védelemben Fiola Attila helyett Bese Barnabás került be, a többi poszton nem változtatott az olasz szakember.

A vasárnapi találkozó 18 órakor kezdődik a Puskás Arénában zárt kapuk mögött.

A magyar együttes a Törökországban aratott 1-0-s győzelemmel kezdte a Nemzetek Ligája sorozatot.

A magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapata: Gulácsi Péter - Willi Orbán, Lang Ádám, Szalai Attila - Bese Barnabás, Sigér Dávid, Nagy Ádám, Holender Filip - Szoboszlai Dominik - Sallai Roland, Szalai Ádám.

Negatív teszttel érkezett mindegyik orosz játékos

Az orosz nemzeti együttes valamennyi tagjának negatív volt koronavírus-tesztje Budapestre indulása előtt. A TASZSZ orosz hírügynökség beszámolója szerint mielőtt a magyar fővárosba repültek volna, a szbornaja tagjai újabb, "harmadik vizsgálaton estek át, és az eredmények azt igazolták, hogy mind a 26 játékos egészséges" - írta szombaton az MTI.

Sztanyiszlav Csercseszov, az orosz labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya intenzív, és kompromisszumok nélküli mérkőzésre számít vasárnap, amikor csapata a magyar nemzeti együttes vendégeként lép pályára a Puskás Arénában.

"Nincsenek könnyű mérkőzéseink, vasárnap is intenzív, és kompromisszumok nélküli találkozó elé nézünk, különösen annak fényében, hogy a magyar válogatott nyerni tudott Törökországban. Jó meccsre számítok, az egyetlen negatívum, hogy nem lehetnek szurkolók a lelátókon" - mondta a szakvezető a szombati, budapesti sajtótájékoztatóján.

A magyar és az orosz válogatott legutóbb 2017 júniusában találkozott egymással: a Groupama Arénában rendezett barátságos meccset a Konföderációs Kupára készülő vendégek nyerték 3-0-ra. A magyarok már akkor is jó csapatot alkottak - mondta Csercseszov.

Az orosz válogatott csütörtökön a szerbek 3-1-es legyőzésével kezdte a B-osztály küzdelmeit a Nemzetek Ligájában.