Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az utóbbi időben egy, a Főgáz nevével visszaélő személy próbált bejutni a fogyasztók lakásaiba, hogy szén-monoxid érzékelőt szereljen fel nagyobb összeg ellenében. Más esetben a Főgázra hivatkozva csengetnek be idős emberekhez kisebb falvakban, és megkísérlik egy összegben "beszedni" a vélt díjhátralékot. Az érintettek egy esetben sem viselik a Főgáz arcképes igazolványát - hívta fel a figyelmet közleményében a társaság.

A Főgáz ismét felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy érdemes a gázkészülékeket rendszeresen karbantartani a szén-monoxid mérgezés elkerülése érdekében, azonban a társaság nem végeztet semmilyen szén-monoxid vagy füstérzékelő felszerelést, illetve nem szed be díjhátralékot személyes megbízottak útján. Személyes megkeresések esetén a Főgáz mindig előzetesen értesíti az érintett felhasználókat annak időpontjáról. A cég elhatárolódik minden nem hivatalos úton történő megkereséstől és csalási kísérlettől, ezek felderítésében együttműködik a rendőrséggel.

A vállalat felhívja ügyfelei figyelmét, hogy alkalmazottai és megbízottjai külön kérés nélkül kötelesek felmutatni arcképes igazolványukat, ezért ennek elmaradásakor a személyes megkeresés esetén a fogyasztók mindig igazoltassák a megkeresőt. A gázmérőt leolvasó, vagy szerelési munkákat végző alkalmazottaknak nincs felhatalmazásuk arra, hogy készpénzt vegyenek át az ügyfelektől munkájuk során, ugyanis a Főgáz semmilyen esetben nem végez helyszínen, készpénzben fizetendő munkát.