Fontos bejelentést tett a K&H Bank

A jövőben a K&H Csoport szolgálja ki a KBC Securities Magyarország ügyfeleit mind befektetési, mind pedig kereskedelmi banki igényeik esetén - jelentette be a pénzintézet.
Domokos László, 2017. november 28. kedd, 14:22
Fotó: Napi.hu

Az utóbbi években a K&H Bank és a KBC Securities Magyarország tevékenysége egyre közelebb került egymáshoz. Emiatt a KBC Csoport vezetői bizottsága úgy döntött, hogy a KBC Securities Magyarországot a K&H Bankcsoportba integrálja - adta hírül a bank.

Így a jövőben a K&H Bank végzi majd azokat a vállalati egyesülési/felvásárlási, letétkezelési és lakossági értékpapír forgalmazási szolgáltatásokat, amelyeket jelenleg a KBC Securities Magyarország nyújt.

E lépés nyomán nemcsak befektetési, hanem kereskedelmi banki szolgáltatásokat is igénybe vehetnek ezen ügyfelek, közvetlenül egyetlen egységtől, a K&H Csoporttól. Az intézkedés eredményeként a működésünk és a folyamatok is egyszerűsödnek, valamint kiküszöbölik a tevékenységeknél és termékeknél meglévő átfedéseket is - olvasható a közleményben.

A tervek szerint az integráció 2018 folyamán lezárul. A köztes időszakban a KBC Securities Magyarország a jelenlegi formájában működik.

HOZZÁSZÓLÁSOK