Fontos bejelentést tett az E.On

Az E.On benyújtja a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal felé az engedélykérelmét, mely értelmében 2018-as év elejétől az egyetemes ügyfélkört kiszolgáló E.On Energiaszolgáltató Kft. beolvad a versenypiaci ügyfelekkel foglalkozó E.On Energiakereskedelmi Kft.-be. A változást az átalakuló piaci környezet, a megváltozott ügyféligények és a vállalati struktúra egyszerűsítése indokolja.
K. Kiss Gergely, 2017. július 20. csütörtök, 14:02
Fotó: Reuters

A kereskedelmi tevékenységek összevonásával a jövőben a vállalat egységesebben tudja kezelni a különböző ügyféligények kiszolgálását, az ügyfelek maximális komfort élményét. Emellett, a beolvadásból eredő egyszerűbb és fókuszáltabb belső működésnek köszönhetően a vállalat több figyelmet fordíthat az új energetikai megoldásokra, szolgáltatásainak fejlesztésére is - írja közleményében a társaság.

A beolvadás kapcsán az egyetemes szolgáltatásban vételező ügyfeleknek semmi teendőjük nem lesz, az ügyfélkiszolgálás az eddig megszokott módon történik. A versenypiaci ügyfelek sem fognak változást érzékelni, kiszolgálásuk továbbiakban is az eddig megszokott színvonalon történik.

A vállalat, az egyesülést követően is az ügyfelek kényelmére és a versenyképesség növelésére fordítja energiáját - ígérik.

(Az E.On legutóbbi beruházásáról itt olvashat.)

HOZZÁSZÓLÁSOK