Fontos határkőhöz érkezett a Diego - új üzlet a Balatonnál

Június 30-án Balatonlellén nyitotta meg századik hazai boltját a Diego lakberendezési franchise áruházhálózata. A társaság ezzel újabb lépést tett expanziós tervei megvalósításához.
K. Kiss Gergely, 2018. július 2. hétfő, 15:33
Fotó: Napi.hu / K. Kiss Gergely

A 200 négyzetméteres üzlet megnyitásának időzítése sem véletlen, hiszen a nyári szezon a balatoni áruházak forgalmában is jelentősen érezteti hatását - olvasható a lánc közleményében.

A századik magyarországi Diego-pontot forgalmas helyen - a 7-es főút mellett. A döntésnél a helyi innovációs törekvések is szerepet játszottak - ide helyezték el például a Balaton első okospadját és az egyik első elektromos villámtöltő-állomást.

A tervek szerint az új egység a település és szűkebb vonzáskörzete mellett a délre eső területet, Somogy megye nagy részét, egészen a Kaposvárig terjedő régiót is ki fogják szolgálni, ahol a lakosság már hetvenezres nagyságrendű.

Arra számítanak, hogy a szezonális cikkekből idén is a műfű lesz a legkeresettebb, amelynek forgalomnövekedése nyáron a legnagyobb, és az idény-felújítások miatt várhatóan a lamináltpadló, a padlószőnyeg és a vinyl termékek eladási számai is nagymértékben nőnek majd.

Képen a balatonlellei bolt

HOZZÁSZÓLÁSOK