Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A Posta tájékoztatása szerint a http://www.posta.hu/enpostam oldalon egy rövid regisztrációt követően megrendelhetők a

A küldeményőrzés és utánküldés esetében a díj kiegyenlítése is online történik.

Küldeményőrzés

Az akár néhány naptól is igénybe vehető küldeményőrzés szolgáltatással szabadság, távollét alatt az ügyfelek küldeményeit a posta őrzi, így nem halmozódnak fel a postaládában, nem hívják fel a figyelmet a távollétére. Díja kétheti időszakra 1300 forint, három hétre 1800, egy hónapra pedig 2300 forint.

Ismételt kézbesítés

Ha az ügyfél napközben nem tartózkodik otthon, és hazaérkezéskor értesítőt talál a levélszekrényében, akkor az ismételt kézbesítés segítségével postai sorban állás nélkül is hozzájuthat küldeményéhez az ügyfél által meghatározott időpontban és helyszínen, igazodva a kézbesítő posta nyitva tartási rendjéhez. A szolgáltatás már 204 forintttól elérhető és akár telefonon is megrendelhető.

Időpontfoglalás

Az ügyfelek ugyancsak sorban állás nélkül juthatnak hozzá küldeményeikhez a Posta díjmentes, időpont foglalás szolgáltatásával az https://idopont.posta.hu/ oldalon.

Utánküldés

Otthontól való hosszabb távollét (30 napot meghaladó), új lakásba költözés, külföldi tanulmányok vagy külföldi munkavállalás esetén hasznos az utánküldés szolgáltatás, hiszen eljuttatjuk küldeményeit az új címére. A szolgáltatás belföldön már havi 1525 forintttól elérhető.