A közlemény szerint az elnökség - amelynek megbízatása három évre szól - újraválasztott tagjai között van Jamniczky Zsolt, az E.On Hungária vezérigazgató-helyettese, Fábián Ágnes, a Henkel Magyarország ügyvezető igazgatója és Gazsi Zoltán, az Eisberg Hungary ügyvezető igazgatója.

A testület új tagjaként Nagy Grétát, a Dandelion Kft. ügyvezető igazgatóját a leköszönő Dr. Thomas Narbeshuber, a BASF Hungária ügyvezető igazgatója helyére választotta meg a közgyűlés. A BCSDH ügyvezetését továbbra is Márta Irén látja el - tették hozzá.

A közleményben azt írták, az újraválasztott elnök az utóbbi három év egyik legnagyobb eredményének a körforgásos gazdaság platform létrejöttét tartja, amely a BCSDH, a Holland Nagykövetség és az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére jött létre. A platform célja az összefogás és tudásmegosztás a vállalati, a kormányzati és a tudományos szféra részvételével. Az alapítás óta már 55 tagvállalat írta alá az egyetértési nyilatkozatot, ez a szám pedig egyre nő.