Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A szervezet szerdai MTI-nek küldött közleménye szerint áprilisi bejegyzését követően megkezdte működését a készpénzkímélő elektronikus fizetési szolgáltatást nyújtó társaságok érdekképviseleti feladatokat ellátó szakmai szervezete.

Az alapítók a Budapest Bank Zrt., a GIRO Zrt., a Magyar Posta Zrt., a Magyar Telekom Nyrt., az MKB Bank Zrt., az OTP Bank Nyrt., a Pénzjegynyomda Zrt., a Szövetkezeti Hitelintézetek Integrációs Szervezete és a Nemzeti Mobilfizetési Zrt.

Az EFISZ alapításának fő célja, hogy létrejöjjön egy olyan  társaságokat tömörítő szervezet, amely a hazai elektronikus fizetési megoldások fejlesztésének, az innovatív szolgáltatási és üzleti modellek kidolgozásának támogatója.

A szakmai szervezet további célkitűzése, hogy megvalósuljon a magyar szolgáltatók hazai és nemzetközi érdekképviselete, a döntéshozók előtti közös képviselete és érdekképviselete.

A szövetség feladatának tartja a készpénzkímélő elektronikus fizetési szolgáltatások használatával kapcsolatos lakossági edukáció megvalósítását és koordinálását, és ebben együttműködésre törekszik a kormányzati és pénzügyi szereplőkkel.