Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kiskereskedelmi lánc Győrött (november 15-től), a budapesti Fogarasi úton (november 29-től), Szegeden (december 8-ától) és Debrecenben (2017. január 26-tól) is bevezeti a Scan&Shop szolgáltatást.

A vásárlók az áruházak bejáratainál, a falon találják a Clubcard kártyával és anélkül is használható, érintőképernyős Scan&Shop szkennert, amelyet magukkal vihetnek bevásárlásuk során. A Scan&Shop applikáció mobiltelefonra is letölthető, és azokban az áruházakban, amelyekben működik a szolgáltatás, a vásárlók a bejáratoknál található qr-kód beolvasása után saját okostelefonjaikkal helyettesíthetik a szkennert - olvasható a társaság közleményében.

Az eszközök segítségével beolvasható az áruk vonalkódja, majd azok közvetlenül a táskába tehetőek, miközben a készüléken pontosan nyomon követhető az elköltött, és az akciók által megtakarított pénzösszeg is. A vevők a vásárlást követően az önkiszolgáló pénztáraknál ki- és bepakolás nélkül, a szkenner által generált vonalkód beolvasásával fizethetnek, szükség esetén pedig a Tesco munkatársaitól is segítséget kérhetnek.