Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A testület közleményében kifejtette: a tanács elfogadta és honlapján véleményezésre közzétette a Budapest 92,9 MHz körzeti rádiós frekvencia pályázati felhívásának tervezetét közösségi jellegű használatra. A jövő februárban lejáró jogosultságon jelenleg a Klubrádió hallgatható, a felhívástervezet értékelési kategóriái között pedig egyebek mellett szerepel a médiaszolgáltatási tapasztalat, de a Klubrádió pluszpontot kaphat azért is, mert eddig is a 92,9 MHz frekvencián sugározta műsorát - hangsúlyozta a médiatanács.

Kiemelték, a pályázati eljárások előkészítéséért felkérték az NMHH-t a Budapest 95,3 MHz és a Budapest 89,5 MHz frekvenciák tervének kidolgozására, az előbbin korábban a Klubrádió szólt, utóbbin a Music FM működött.

A testület közölte továbbá, hogy egy győri és egy tihanyi frekvencia is pályázhatóvá vált. A Tihany 97,6 MHz helyi és a Győr 96,4 MHz körzeti frekvenciák pályázati felhívásaira november 10-éig és 18-áig lehet benyújtani az ajánlatokat.

A marcali TaVi TV szolgáltatója pénzbírság nélküli figyelmeztetést kapott, amiért a közönség nem reklámformában találkozott a hirdetési tartalommal - közölték.