Koronavírus: tilalmat vezet be a Fővárosi Vízművek

A koronavírus magyarországi megjelenésére való tekintettel a Fővárosi Vízművek csütörtökön életbe léptette a rendkívüli helyzetekre kidolgozott üzemmenet-folytonossági biztonsági tervét - adta hírül a cég.
Szász Péter, 2020. március 6. péntek, 13:03
Fotó: Pixabay

A cég lezárja ivóvízbázisainak védőterületét, ezekre a területekre a korábban kibocsátott belépési engedéllyel rendelkezők sem mehetnek be. Egyúttal felfüggesztik a további belépési engedélyek kibocsátását.

A személyes ügyfélszolgálat működik ugyan, de arra kérik az ügyfeleket, hogy lázas, beteg állapotban inkább az online ügyfélszolgálatot keressék.

Ezen kívül elmarad a Víz Világnapja alkalmából meghirdetett nyílt nap programsorozata. A korábban már regisztrált érdeklődők számára e-mailben jelzik az esemény lemondását, a további regisztrációs lehetőséget és a rendezvény meghirdetését pedig törölték.

Az ellátás zavartalansága érdekében számos belső, munkatársakat és munkafolyamatainkat érintő intézkedést is életbe léptettek.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

Mekelekke, 2020.03.08 01:04

A csápos kutak közötti ártéri erdőkben sétáló természetbarátok akkorát tudnak köhögni, hogy ezzel képesek megfertőzni a talpuk alatt 50 méterrel lévő vízkiemelési pontokat? Vagy valaki már megint túllihegte a dolgot...
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html