Friss magyar cégek felé nyit a Tesco

Fórumon találkozott a Tesco fiatal magyar vállalkozókkal, akik beszállítóként segítenék az áruházláncot.
NAPI, 2013. február 21. csütörtök, 15:40
Fotó: Napi.hu

A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (Fivosz) és a Tesco által szervezett beszállítói fórum azokat a kis- és középvállalkozásokat szólította meg, amelyek méretüknél vagy kapacitásuknál fogva nem válhatnának az áruházlánc országos szintű beszállítóivá. A csütörtöki rendezvény lehetőséget teremtett vállalkozásuk és termékeik bemutatására, illetve személyesen egyeztethettek a Tesco beszerzési vezetőivel - olvasható a Fivosz közleményében.

Fontosnak tartjuk, hogy a beszállítóink kiválasztásának folyamatába minél több fiatal bekapcsolódhasson; remélem a mai eseménynek köszönhetően még több általuk vezetett, innovatív vállalkozás válhat beszállító partnerünkké - jelentette ki Eötvös Barbara, a Tesco vállalati kapcsolatok vezetője.

Február 25-én indul a Nemzeti Külgazdasági Hivatal beszállítói adatbázisa, melynek fő feladata az lenne, hogy összehozza a hazánkban működő multinacionális cégeket a lehetséges magyar beszállítókkal.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

SzaszaG, 2013.02.21 16:39

@szkiita:
Az hagyján, kellett még egy plázatörvény is.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

szkiita, 2013.02.21 16:26

Friss magyar cégek felé nyit a Tesco.....


...Miért kellett erre 10-15 évet várni?....meg a 3 csapás törvényre?...meg a fordított Áfá-ra ?..stbstsb....
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html