Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő Füzéri Várgondnokság közölte az uniós közbeszerzési közlönyben.

A mostani feladat a deákház, a kapitányház, és a virágoskert felújítása, a külső várfallal együtt. A földszinten a deákházban kiállítótér, papírmerítő műhely, előkészítő helyiség és árnyékszék lesz. Az emeleten a kapitány háza, a gyilokjáró (védőfolyosó), az előtér, két árnyékszék, továbbá a tetőtérben női és férfi személyzeti öltöző-pihenő, mosdó kap helyet. A virágoskerthez csatlakozik a várfal, loggiával.

Frissítés: A Füzéri Várgondnokság cikkünk megjelenése után közölte: a közbeszerzés eredményeként kötött szerződés feltételes. A vár kivitelezése a jövőben a fedezet biztosítása esetén folytatódik.

A nyertessel június 12-én kötött szerződést az ajánlatkérő. Indult még a tenderen a Masters-Épszolg Építőipari és Szolgáltató Kft. is.

Tavaly novemberben a Napi.hu  megírta, hogy a füzéri vár gazdasági épületeit a Laki Épületszobrász Zrt. állíthatja helyre, nettó 811 millió forintért. A gazdasági épület földszintjén konyha, sütőház, és ecetház lesz. Az emeleten három darabont helyiség, míg a tetőtérben a gyümölcsaszaló és a gyógynövényszárító kap helyet.