Gázzal fűt? - Akkor ez a bejelentés érdekelheti

A Nemzeti Közművek Zrt. nyereményjátékot indít azon ügyfelei körében, akik értékelik földgáz- és áramapplikációját. A szolgáltató minden nap 10 ezer forint értékű, elektronikai eszközökre felhasználható vásárlási utalványt sorsol ki. Továbbá azok az ügyfelek, akik a társaság saját e-számlájára váltanak, 2 ezer forint garantált számla jóváírást kapnak földgáz vagy áramszámláikból.
K. Kiss Gergely, 2019. február 11. hétfő, 11:48
Fotó: Getty Images

A nyereményjáték február 11-től március 31-ig tart. Az applikáció Android és iOS telefonokra is elérhető az alkalmazás áruházakon keresztül. A letöltéssel az ügyfelek bárhonnan, bármikor diktálhatnak, valamint megtekinthetik és letölthetik számláikat, a befizetésre váró számlákat pedig bankkártyával azonnal ki is fizethetik. Az applikációt regisztrációt követően az NKM lakossági ügyfelei használhatják.

Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp két külön felületen fut, azonban az egyik applikációról csak egy gombnyomás a másik applikációra váltás. Az ügyfelek egy regisztrációval több felhasználási helyre vonatkozóan is intézhetik ügyeiket, valamint értesülhetnek a szolgáltatók legfrissebb híreiről, ajánlatairól. Az NKM folyamatosan fejleszti alkalmazásait, így később további ügyintézési lehetőségeket is fog biztosítani letöltői számára. (A letöltés részleteit itt találja)

Az ügyfelek az applikáción keresztül igényelhetik a Nemzeti Közművek környezetbarát saját e-számláját, amely lényegesen leegyszerűsíti a számlaügyintézést. Internetes elérhetőség mellett bárhol, bármikor igényelni tudják ezt a megoldást, illetve tételesen nyomon tudják követni számláikat, visszamenőlegesen is.

HOZZÁSZÓLÁSOK