Gazdát cserélt és új vezért kapott a Juventus rádió

Június 15-én a Sláger TV, a Fishing & Hunting Channel, a Sportklub és a DOQ csatorna tulajdonosa, a Tematic Group Kft. – portfóliója bővítéseként – megvásárolta a Juventus rádiót az eddigi tulajdonos Ayudate Holding Kft-től.
Napi.hu, 2015. június 18. csütörtök, 16:34
Fotó: Napi.hu

A tulajdonosi változással egy időben közös megegyezéssel távozott Door Tamás, a rádió vezérigazgatója, valamint Kalácska Gábor programigazgató.

Az új vezérigazgató Hauk Zoltán (a korábban az ugyanezen a frekvencián működő Rádió1 kereskedelmi igazgatója) elmondta, hogy a közeljövőben nem egyszerűen a programstruktúra változik majd, hanem újra pozicionálják a rádiót.

Hauk szerint a rádiós hallgatottsági szokások megváltoztak: a fiatalok fokozottabban fogyasztanak online zenét, a változásokra pedig a rádiós piacnak is reagálnia kell. Az ügyfelek, a cégek kampányainak hatékonysága nagyban függ a média fogyasztás aktivitásától, illetve a kampányok pozicionálástól, és az adott médium valamint komplementer reklámfelületeinek együttes használatától, így a rádióhoz kapcsolódó egyéb felületek brandingelése és megerősítése az egyik legfontosabb cél.

HOZZÁSZÓLÁSOK