Négy egymás közelében lévő Fejér megyei településen, így Alcsútdobozon, Bodméren, Felcsúton és Tabajdon lakók is szavaztak arról, milyen üzletet vagy szolgáltatást hiányolnak leginkább a környékükről - adta hírül a részeredményeket a bank.

Felcsúton többek között gázszerelőre és zöldségesre lenne a legnagyobb igény az október első feléig beérkezett szavazatok alapján. Az alcsútdoboziak viszont hentest, drogériát és autós, motoros szaküzletet szeretnének. A Felcsút melletti Bodméren pedig sörözőt és éjjel-nappalit szeretnének az ott lakók, míg Tabajdon bankautomatára lenne a legnagyobb igény a szavazatok szerint. Fejér megyére a szavazatok közel 5 százaléka érkezett.

Szeptember elején indult el a K&H: az üzletet ide! programja, amely lehetőséget ad a Magyarország bármely településén élőknek, hogy jelezzék, milyen üzletre, boltra, szolgáltatásra lenne igényük a lakóhelyük közelében. A program eddigi eredményei felülmúlják a várakozásokat - mondta Rajna Gábor, a K&H banki értékesítési hálózatért és a támogatásért felelős igazgatója. Már több mint 217 ezer látogató kereste fel az interaktív felületet, amely csaknem ötszöröse az eredetileg kitűzött célnak.