A cég felhívja az ügyfelek figyelmét arra, hogy a az NKM hivatalos online ügyfélszolgálati címe az [email protected]. Minden esetben erről az e-mail címről megy a hivatalos, hiteles tájékoztatás, amennyiben új számla készül.

Az email-ben érkező elektronikus számlákon, vagy számlaértesítőkön minden esetben szerepel az NKM-nél vezetett szerződéses folyószámla száma, a számla száma, illetőleg feltüntetik az átutaláshoz szükséges adatokat is (bankszámlaszám, illetve a közlemény rovatba szükséges számsort).

Mindenki figyeljen arra, hogy a böngészősávban az NKM földgáz online ügyfélszolgálatának címe a https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat ezzel szemben a csalók most a https://nkmenergia-zrt.com/foldgaz/ugyfelszolgalat-hu címre próbálnak irányítani.

Az NKM online ügyfélszolgálati honlapján sosem kérik, hogy valaki adja meg bankkártya adatait, azokat minden esetben a biztonságos banki felületre történt átirányítást követően szükséges csak beírni.

Az NKM elhatárolódik minden nem hivatalos úton történő megkereséstől és csalási kísérlettől, ezek felderítésében együttműködik a rendőrséggel.

Ha bármilyen gyanús magatartást észlelnek, haladéktalanul továbbítsák a megkeresést az [email protected] email címre vagy jelezzék az NKM ügyfélszolgálatának +36 1/20/30/70 474 9999 telefonszámán.