Változás lesz a a gödöllői HÉV közlekedésében is

Karbantartás miatt szeptember 8-9-én megosztva közlekedik a gödöllői (H8) HÉV, a szerelvények az Örs vezér tere és Cinkota, valamint Kerepes és Gödöllő között járnak majd - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.
Szabó Zsuzsanna, 2018. augusztus 31. péntek, 12:46
Fotó: MTI Fotó

Cinkota és Kerepes között H8-as és H8Y jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, amelyeken kerékpárt is szállítható - áll a közleményben.  A pótlóbuszokra Cinkotánál és Kerepesnél a 992-es éjszakai autóbusz megállójában lehet felszállni.

Az átszállásoknál egyszeri utazásra szolgáló jegy esetén nem kell újat váltani. A kezelt vonal- és gyűjtőjegyeket átszállás után a jegy számkocka nélküli végén ismét kezelni kell, a mindkét végén számkockával ellátott átszállójegyet azonban nem.

A HÉV-pótló buszok nem rendelkeznek FUTÁR fedélzeti egységgel, ezért a BKK utazástervezőjén, valamint a közterületi kijelzőkön az autóbuszok közlekedéséről csak az előre tervezett menetrendi információk jelennek meg - olvasható a közleményben. A pontos menetrendről és további információkról a BKK honlapján lehet részletesen tájékozódni.

Képünk forrása: MTI Fotó/Máthé Zoltán

HOZZÁSZÓLÁSOK