Gyárfás Tamást meggyanúsították a Fenyő-gyilkossággal

Fenyő János médiavállalkozó megöletésével gyanúsítja a Magyar Úszó Szövetség volt vezetőjét, Gyárfás Tamást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) – tudta meg a PestiSrácok.hu, amely szerint kedden előállították és kihallgatták a vállalkozót. Az értesüléseket az Országos Rendőr-főkapitányság is megerősítette.
Szabó Dániel, 2018. április 17. kedd, 17:33
Fotó: Pixabay

A portál úgy tudja, Gyárfást, aki a Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) alelnöki pozícióját is betölti, kedd kora este is tartott még. Állítják, a vállalkozó terhére azt rója a hatóság, hogy több mint húsz évvel ezelőtt megbízást adott a magyar olajmaffia rettegett vezérének, Portik Tamásnak, hogy likvidálja legnagyobb üzleti ellenfelét, Fenyő Jánost.

Az Aranykéz utcai robbantás és a Prisztás-gyilkosság megrendeléséért már jogerős büntetését töltő Portik (aki azóta már vallomást is tett) március 22-én gyanúsították meg a bűncselekménnyel. A gyanú szerint az ő közvetlen parancsára lőtte agyon Fenyőt az ügyben már elítélt szlovák bérgyilkos, Jozef Rohác.

A portál szerint Portik Tamás 14 évvel ezelőtt készített egy hangfelvételt, amelyen Gyárfással beszélt a bűncselekményről. A felvételt most adhatta át a hatóságoknak.

Fenyő Jánost 1998. február 11-én este fél hat után, saját Mercedesében gyilkolták meg a Margit utca 4-es szám alatt, amikor megfogta a piros lámpa. A médiacézár legértékesebb tulajdona a Vico Rt. volt, amely olyan újságokat birtokolt, mint a Népszava, a Nők Lapja, a Vasárnapi Hirek, a Buci Maci, a Családi Lap, a Tina, vagy a Bravo-lapcsalád. A Vico Rt. által kiadott újságok példányszáma 1994 végére havi 12 millióra nőtt.

A fotó illusztráció: Pixabay.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

laci_52, 2018.04.18 10:41

Gyárfás nagy túlélő, nem fogják tudni rábizonyítani a felbujtást.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html

Bahnsteig_Eins, 2018.04.18 00:18

Ja, hogyne. Miközben egy maffiózó a belügyminiszterünk, miközben a bizonyítékhamisító Draskovicsot sohasem számoltatták el (meg se kérdezték, az ő pozíciójában a bizonyítékhamisítás csak csínytevés, ugye), Gyurcsányt pláne, a vonzó falusi fiatal lányt a falu bolondja "ölte meg", a csepeli gyilkost sem "találják", mutyiba és korrupcióba fulladt ez az egész maffia-mutyiország, a bíróság, rendőrség és igazságszolgáltatás egy vicc, szóval... Móricka talán még elhiszi amit olvas az újságba, mutyielvtársak.

Ha ha ha
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html