A magazin ezentúl is havonta szórakoztatja, illetve játszva tanítja a 3-8 éves korosztályt. Ötletes, humoros feladatokkal segíti az alapvető matematikai fogalmak, készségek elsajátítását és az íráshoz szükséges finommotorika gyakorlását. A gyermekmagazin céljának tekinti, hogy megszerettesse az olvasást, fölkeltse és kielégítse a gyerekek környezetük megismerése iránti kíváncsiságát.

A barkácsoldalakkal a kézügyességet, kreativitást igyekszik fejleszteni. Számos feladatnál a szülők további ötleteket kapnak ahhoz, hogy a gyerekeik képességeit minél eredményesebben megismerhessék és fejleszthessék. A lap az eddig megszokott legfontosabb elemekre, pillérekre koncentrál: mesék, játékos logikai feladatok, színezők, kézműves oldalak, főzőiskola és állat ismertető oldalak.

A kiadó Magyarországon gyermeklapjairól ismert, rendszeresen megjelenteti a több évtizedes múltra visszatekintő Dörmögő Dömötört, a Dörmi fejtvényt, a Garfield magazint és egyéb Garfield kiadványokat.

A korábbi kiadó, a Mediaworks Zrt. tavaly decemberben jelentette be, hogy átalakítja ifjúsági portfólióját, ennek keretében nNem hosszabbított licenc-szerződéseket 2016. januártól a kéthavonta megjelenő Bravo Girl! és a havi megjelenésű Buci Maci magazin, valamint a neon.hu online termék is. A médiacég a fiatalok megváltozott médiafogyasztási szokásaira reagálva értékelte át ifjúsági portfóliója piaci lehetőségeit.