Hajdú Péter leépítéssel és bérkorrekcióval kezdi a munkáját

Munkába állt Hajdú Péter - Mészáros Beatrix televíziós cégénél, a Media Vivantis Zrt.-nél - a Life és Ozone TV vezérigazgatójaként, és rögtön meg is szüntette Várkonyi Andrea eés Szulák Andrea műsorait, mivel nem hozták a várt nézettséget - írja a Story.
Domokos Erika, 2020. május 28. csütörtök, 21:20
Fotó: Getty Images - A kép illusztráció.

Az eddigi saját gyártású produkciókat megszüntetjük, köztük van Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsora is, mivel nem hozták a várt nézettséget. A munkájukra persze számítunk, de más típusú magazinokban. Lesznek elbocsátások és bérkorrekciók is - nyilatkozta a Story magazinnak Hajdú Péter - a cikket a 24.hu szemlézte.

Csütörtökön Szulák Andrea azt írta az Instagramon, hogy távozik a csatornától: "Hajdú Péter személyes megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásomban, hogy ne fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life TV-hez. Mészáros Beatrixnak köszönöm a lehetőséget, és minden volt munkatársamnak további sok sikert kívánok!"

Hajdú nem zárja ki, hogy ő is feltűnik majd a képernyőn, de az se probléma számára, ha nem tér vissza. "Ha van olyan ötlet, műsor, amiben a programigazgató engem tud elképzelni, és erre rábólint az igazgatótanács is, akkor elképzelhető, hogy igent mondok. De természetesen ezért nem jár pluszpénz, -fizetés."

HOZZÁSZÓLÁSOK