Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A társaság Magyarországon 262 boltot üzemeltet, idén hét új boltot nyitottak, kilencet bővítettek, öt új helyre költözött, hetet pedig felújítottak. A Magyarországon 25 éve jelen lévő üzletlánc tavasszal elindította webshopját. A vállalatnál csaknem 2900 munkavállaló dolgozik az előző évi 2800 után - áll a közleményben.

A Drogerie Markt-csoport teljes forgalma - Németországot is beleszámítva - meghaladta 10,7 milliárd eurót az elmúlt gazdasági évben, ez a tavalyihoz képest 4,3 százalékos emelkedést jelent. A dm 13 országban van jelen Európában, több mint 61 700 munkavállalót foglalkoztat, összesen 3566 üzletet működtet.

A csoporton belül az osztrák vállalathoz tartozó társországokban - Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában, Romániában, Bulgáriában, Olaszországban és Macedóniában - az éves forgalom 8 százalékkal csaknem 2,6 milliárd euróra nőtt. Az üzletek száma 2,4 százalékos emelkedéssel meghaladta az 1600-at. Idén először a munkavállalók száma 20 ezer fölé emelkedett, ez több mint 6,5 százalékos növekedés az előző év azonos időszakához képest - írta az MTI.