Hatalmas mennyiségű medált és kulcstartót vásárolt az MLSZ

A Magyar Labdarúgó Szövetségnek 82 millió 110 ezer forintért szállít 70 ezer medált és ugyanennyi kulcstartót a NODEXKER 2007 Kft. A mennyiségek 15 százalékkal növekedhetnek, a becsült ellenérték 81 millió 707 ezer forint volt.
Németh Géza, 2018. január 19. péntek, 06:21
Fotó: Napi.hu

A nyílt közbeszerzés eredményét a Magyar Labdarúgó Szövetség közölte a Közbeszerzési Értesítőben.

A medáloknak egy gyémánt alakzatot kell formázniuk oly módon, hogy a medál belsejében, elölnézetben az MLSZ címer, két oldalán olajággal és az alján olajág levelekkel körbefonva legyen. Az olajágak leveleinek száma 12-16 között legyen, a medál hátoldalán pedig, az OTP Bank Bozsik-program lógója látszódjon, 3D kivitelben. Erre az oldalra nem kért olajágat, sem egyéb díszítést az MLSZ.

A kulcstartó pedig egy fő kulcskarikából és három kör alakzatból és az azokat összekötő láncokból áll. A kulcskarikához legközelebb eső kör alakú felület "A" oldalán az MLSZ lógója látható. A "B" oldala homogén, piros színű. A kulcskarikától számított második kör alakú felület "A" oldalán az OTP Bank Bozsik-program lógója lesz. A "B" oldala homogén, fehér színű.

A kulcskarikától számított harmadik kör alakú felület "A" oldalán a Grassroots Programme lógója kerül, a "B" oldala homogén, zöld színű. lesz. A fő kulcskarikához kell csatlakozniuk láncszemekkel a kör alakú felületeknek, mégpedig úgy, hogy ha lógnak, akkor egymás alá kerüljenek és legfeljebb 50 százalékban takarhatják egymást. Egymás alatti elhelyezkedésükből adódóan, a három darab kör alakú felületek "A" oldalukon láthatóak legyenek a logók, úgy hogy legfeljebb 50 százalékban kerülhetnek egymás takarásába. A "B" oldalukon pedig egyszínű piros, fehér és zöld, homogén színezetűek lesznek a kör alakú felületek, hogy a magyar zászló színei láthatóak legyenek.

A nyertessel december 18-án kötötte meg a szerződést az MLSZ. Indult még a tenderen a Balázs-Diák Taneszközforgalmazó és Szolgáltató Kft. is.

HOZZÁSZÓLÁSOK
 

tarosPifta, 2018.01.19 07:17

A Magyar Mutyi bemutatja: Qrva sok pénz, semmi foci című burleszkjét.
A hozzászólások csak a Felhasználó véleményét tükrözik. Fórum moderációs elveinket itt olvashatja: https://www.napi.hu/info/adatvedelem.html