A Mavir Zrt. 123 milliárd forint feletti árbevételt ért el 2010-ben, a tulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt.-nek és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek ebből közel 6 milliárd forintos osztalékot fizet a társaság. A társaság szerdai közgyűlése a társaság 2010-es mérlegét és eredmény-kimutatását 399,87 milliárd forintos mérlegfőösszeggel és 5,95 milliárd forintos adózott eredménnyel fogadta el.

A közgyűlés a főtulajdonos MVM előterjesztésére változtatásokat hajtott végre a Mavir tisztségviselőinek körében: az igazgatóságból visszahívta Csomai Kamillát, Bács Zalánt, az MVM stratégiai vezérigazgató-helyettesét pedig 2011. április 20-tól az igazgatóság tagjává választotta. A közgyűlés azt is megállapította, hogy Békési Zsófia március 10-i hatállyal lemondott a Mavir felügyelőbizottsági tagságáról. A közgyűlés Károlyi Imrét, Juhász Albint és Csomai Kamillát választotta meg a felügyelőbizottság tagjává.

A testület döntése alapján a Mavir, a magyar áramtőzsdét üzemeltető HUPX Zrt. tulajdonosaként 360 millió forintos tőkeemelést hajt végre a társaságnál, emellett 65 millió forint értékű pénzeszközt bocsát a HUPX rendelkezésére. Az áramtőzsde az idei második negyedévben új termékeket vezet be, Medveczki Zoltán, a HUPX vezérigazgatója korábban úgy fogalmazott, a fejlesztések 100 millió forint alatti ráfordítást igényelnek.