Átadták az államilag támogatott 1 milliárdos gyártósort a Hellnél

Újabb gyártósorral bővült a magyar tulajdonú Hell Energy szikszói gyára, melynek köszönhetően a komplexum töltőkapacitása napi 4,5 millió dobozról 7 millióra emelkedett. Az államilag támogatott fejlesztést az export piacainak folyamatos bővülése indokolta - írja közleményében a cég.
Szabó Dániel, 2019. július 19. péntek, 14:55
Fotó: Napi.hu

A hazai piacvezető Hell energiaitalokat, a XIXO jegesteákat és szénsavas italokat, valamint a Hell Energy Coffee-kat gyártó cég 2004-ben született, és márhazánkban rekordgyorsasággal piacvezetővé vált energiaital márka mára már 5 kontinens több mint 50 országában van jelen.

Az államilag támogatott mostani beruházással átadták immár a negyedik töltősort is, mellyel a napi gyártókapacitás növekedik 4,5 millióról közel 6 millió darabra, emellett az új üzemsoron lehetőség nyílik 250 milliliteres mellett már 330 milliliteres és 500 milliliteres dobozok töltésére is.

Az elmúlt 8 év folyamán 220 millió eurónyi beruházás valósult meg a cégnél, amely legutóbbi beruházásával 320 új munkahely létrehozását is vállalta, és teljesítette idő előtt. A beruházások olyan hátrányos helyzetű régióban valósulnak meg, mint a Borsod-Abaúj-Zempléni régió.

HOZZÁSZÓLÁSOK